COVID-19

Bent u besmet geweest met het coronavirus en herstelt u niet snel genoeg of niet volledig?
Wij kunnen u helpen bij uw herstel!

Wat is het?

Het Coronavirus houdt ons sinds enkele jaren in de ban. COVID-19 kan verschillende klachten veroorzaken, zoals kortademigheid, snel vermoeid, afname van spierkracht of niet goed kunnen ontspannen of concentreren. Helaas is het niet vanzelfsprekend dat dit automatisch weer terug komt op het oude niveau. Veel ex-coronapatiënten kampen met aanhoudende klachten.

Wat te doen?

Bij Fysiotherapie Gendt zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten in revalidatie na COVID-19 infectie. Wij kunnen de persoonlijke begeleiding bieden die u nodig heeft voor een zo volledig mogelijk herstel, gericht op de ademhaling, conditietraining, ontspanning en krachttraining. Zo bent u zo snel mogelijk weer ter been!

Naast training in onze oefenruimte (of als dat nodig is, bij u thuis) is het bij ons mogelijk met een Virtual Reality bril te trainen. Deze VR-bril mag u ook mee naar huis nemen. Hiermee kunt u thuis op een speelse manier oefeningen doen in een virtuele omgeving. Dat maakt de revalidatie een stuk leuker!

Een gebruiker van de bril zegt: “Ik verloor soms de motivatie om mijn uiterste best te blijven doen, ik had meer uitdaging nodig. Mijn wens om meer uitdaging werd vervuld door de intreding en toepassing van de Virtual Reality bril in de fysiotherapie.” Lees hier het volledige verhaal van deze ex-coronapatiënt.

Fysiotherapie Gendt werkt samen met andere hulpverleners in gemeente Lingewaard.
www.longnetwerklingewaard.nl

Alle zorgverzekeraars vergoeden 50 behandelingen vanuit de basis zorgverzekering wanneer u aanhoudende klachten ervaart na besmetting met het coronavirus. 

Maak vandaag nog een afspraak bij onze gespecialiseerde fysiotherapeut!